Sunday, March 22, 2015

Tankar kring projekt 3, Wille Kreutzman


Under projekt tre har vi jobbat med AboPrint, ett lokalföretag som verkar inom marknadsförings- och tryckmediabranschen och vi skulle fundera ut lösningar till deras synlighetsproblem.

Det har varit intressant att följa med hur workshopparna har utvecklats under projektets gång. Och nu börjar det falla på plats hur vi bollar ideérna mellan "verklighet" eller caset och workshopparna.
Om jag tänker på vårt arbete, det vill säga Team Know-How så tycker jag att vårt arbete blivit bättre. Personligen tycker jag också att case:et varit intressantare. Vi i gruppen har lyckats bättre med möten och andra uppgifter, vi delar upp uppgifter effektivare än förut, och det effektiverar arbetet avsevärt. Antagligen är det för att vi fått övning från tidigare projekt. Själva presentationsmässan i slutet av projektet gick hur bra som helst, vi lagade vår presentation i god tid och med omsorg. Var riktigt nöjd över våra lösningsförslag och det verkade AboPrint också vara. Och vår presentationsteknik hade också förbättrats från förra gången. Ser fram att ser hur vårt samarbete utvecklas till nästa projekt.

No comments:

Post a Comment