Thursday, April 16, 2015

Komplettering för workshop 14, 26.3.2015, Markus Laxell


Jag delade in media i tre olika kategorier för att kunna göra en klarare helhet, nämligen media för information, media för underhållning och media för sociala behov.

Morgon:
På morgonen används främst sociala medier som Facebook och Whatsapp för att kommunicera med vänner och kolla vad som hänt medan man sovit.

Dag:
På dagen håller man kontakt med kompisarna m.h.a. sociala medier, lyssnar på musik t.ex. m.h.a. musiktjänster som Spotify och ser på videon på Youtube, under dagens lopp läser man även nyheter på internet och går igenom mailen.

Kväll:
På kvällen håller man också kontakt med sina vänner m.h.a. sociala tjänster som Facebook och Whatsapp, ser på en film eller ett avsnitt av någon serie med t.ex. Netflix, man lyssnar även på musik både när man gör skoluppgifter och när man bara hänger hemma, går igenom mailen igen och ser om det kommit några nya nyheter.

Natt:
På natten pratar man ännu lite med sina kamrater via sociala medier, lyssnar på musik, ser slut filmen eller serieavsnittet och avslutar skoluppgifterna innan man går och lägger sig.

No comments:

Post a Comment